Iskoristite priliku i prijavite se na besplatne poslovne edukacije u Trilju

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova i svi zainteresirani za usvajanje poslovnih znanja i kompetencija imat ce priliku u Trilju prisustvovati u sklopu besplatnog edukativnog dana na interaktivnim predavanjima, panel diskusiji i radionicama u okviru Poslovnog uzleta. Poslovni uzlet grada Trilja odrzava se u suradnji s Gradom Triljom i Splitsko-dalmatinskom zupanijom, a polaznici ce edukacije osim s usvojenim znanjima napustiti i s novim informacijama, iskustvima i kontaktima.

Polaznici ce se putem interaktivnih predavanja, izravne komunikacije s predavacima i teorije ilustrirane na realnim primjerima informirati o mogucnostima za osnivanje zadruge i prodaju zadruznih proizvoda, EU fondovima za ruralni razvoj i poslovnoj prilici koju za mlade predstavlja ekoloska poljoprivreda. Uz savjete strucnjaka o strategiji za zadobivanje bespovratnih sredstava iz EU fondova, sudionici edukacija saznat ce kako mlade ukljuciti u poljoprivredu te sve o Cloud uslugama - novim tehnologijama u sluzbi poslovanja.

Edukacije ce otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Simatovic, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit ce i gradonacelnik grada Trilja Ivan Sipic te zupan Splitsko- dalmatinske zupanije Zlatko Zevrnja.

Sudionici ce imati mogucnost prisustvovati na otvorenju i zanimljivoj panel diskusiji na temu 'Kako mlade ukljuciti u poljoprivredu' gdje ce poslusati savjete lokalnih poduzetnika, nakon cega ce za sve polaznike Poslovnog uzleta uslijediti druzenje i zakuska.

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti prijavom na linku, broj telefona 01 6326 021 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr. Detaljan program dogadaja dostupan je ovdje.

Sudjelovanjem na edukacijama polaznici ce saznati najnovije informacije o aktualnim temama, prezentirat ce im se podaci o mogucnostima za otvaranje vlastitog biznisa i koraci za dobivanje poticaja. Uz savjete iz financijskog segmenta, prisutni ce usvojiti vjestine specificne za prodaju zadruznih proizvoda te nauciti poslovati efikasno i sigurno i izvan zidova vlastitog ureda. Strucnjaci iz kljucnih aspekata poslovanja naucit ce zainteresirane trikovima i tehnikama koje ce im pomoci na putu do uspjeha i predstaviti metode kojima se svakodnevno koriste uspjesna poduzeca koja godinama konkuriraju na domacim i inozemnim trzistima.

Poslovni uzlet odrzava se diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetnistva i obrtnistva. Besplatni edukativni sadrzaji namijenjeni su svim zainteresiranima, a poslovne informacije donose renomirani strucnjaci demonstrirajuci ih na realnim primjerima. Poslovni uzlet idealna je prilika za druzenje, razmjenu iskustva s drugim kolegama i prosirivanje mreze poslovnih kontakata.

Uz to Poslovni dnevnik organizira i "Festival poduzetnistva i obrta", na kojem cete moci degustirati i kupiti najbolje proizvode domacih izlagaca, a u vecernjim satima bit ce organiziran i besplatni koncert popularne domace grupe "Opca opasnost".

 

 
Copyright © 2001-2011 Zadružni savez Dalmacije. Sva prava pridržana. Izrada i održavanje Novacom.