Konferencija "Inovativni sustavi proizvodnje i opskrbe hranom"

Javna ustanova za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske zupanije RERA SD, u suradnji sa Svjetskom organizacijom za hranu i poljoprivredu (FAO), Svjetskom bankom (World Bank Group), Medunarodnom federacijom udruzenja u ekoloskoj poljoprivredi (IFOAM Organics International) te Institutom Ecologica organizira medunarodnu konferenciju "Inovativni sustavi proizvodnje i opskrbe hranom".

Konferencija ce se odrzati u prostorima HGK - Zupanijske komore Split, 19. svibnja 2017. godine s pocetkom u 09:00 sati.

Ideja konferencije je prenijeti dobre prakse pametne organizacije proizvodnje i distribucije hrane iz razlicitih dijelova svijeta te ih kroz radionicu s lokalnim dionicima pretvoriti u koncept koji bi poboljsao regionalni sustav proizvodnje i opskrbe hranom u Splitsko-dalmatinskoj zupaniji. Kako se sustav opskrbe hranom odnosi na veliki broj dionika, od kucanstava, preko javnog sustava (vrtica, skola, fakulteta, bolnica) do ugostiteljskih objekata, pozivaju se svi zainteresirani da se prikljuce, uz obveznu prijavu putem web obrasca .

Dnevni red konferencije nalazi se na slijedecoj poveznici.

Takpder Vas pozivamo da posjetite sajam Ekofjera 2017., najveci sajam ekoloskih proizvoda u Republici Hrvatskoj, koji ce se odrzavati 19. i 20. svibnja 2017. na prostoru Prokurativa u Splitu, a u Dioklecijanovoj palaci ce udruzenje ugostitelja Gastro Get organizirati niz aktivnosti kako bi se povezali s ekoloskim proizvodacima koji ce izlagati na EkoFjeri.

 

 
Copyright © 2001-2011 Zadružni savez Dalmacije. Sva prava pridržana. Izrada i održavanje Novacom.